sábado, diciembre 02, 2006

EL COMUNISME ÉS UN INVENT YANKEE



Jules & Jim. Som 2, però 2 casos apart. No ens interessen els mateixos temes. A ell li agrada l’estètica, a mi la ètica. Aquí va el meu primer post. Digueu-hi la tots la vostra.




EEUU & CCCP

Un esdeveniment que s’ha que re-visitar amb molt de compte és la Revolució d’Octubre de 1917 a la CCCP.Es difícil explicar-ho sense allargar-se molt, però resumint:
La versió oficial és falsa. Hi va haver una revolució al Febrer, que va instaurar un sistema socialista sota la presidència de Kerensky. Aquest govern incloïa una minoria boltxevic. En aquell moment Lenin i Trotsky ni tan sols eren a Rússia. El Tsar va abdicar. Trotsky estava a Nova York fent discurssos i escrivint propaganda socialista, mentres anava ara cap aquí, ara cap allà en una limusina amb xòfer ("Mi Vida", Leon Trotsky). El seu eventual viatge a Rússia va ser financiat per la banca de Nova York.
La famosa revolució russa, la del 25 Octubre, d’heroica no va tenir res. De vessament de sang, no va tenir res. (3 cadets ferits és el saldo final de víctimes). Va ser un cop d’Estat silenciós i nocturn de la facció boltxevic del govern. ("The Russian Revolutions" Leonard Schapiro).
Lyons, del United Press, ho explica molt claret: "Lenin, Trotsky i les seves cohorts no van derrocar la monarquia. Van derrocar la primera societat democràtica a Rússia..."
És òbvia la conexió de Wall Street amb la conspiració russa (Trostsky va ser detingut a les aduanes de Halifax, de camí a Rússia, en possessió d’una brutal suma de diners provenints del seu "padrí" a New York. A més, hi ha l’interesantíssim asumpte dels enviats de la Creu Roja a Rússia durantt la "Revolució", comitiva formada per banquers de NYC), el Senat americà, fins i tot va obrir una investigació.
Demolidor. Sens dubte Wall Street estava traient "tajada" del conflicte i tots els indicis assenyalen que l’èlit novayorquesa va financiar el "martillazo" boltxevic.
Pero, aviam, Com podem sostenir que Wall Street estava darrera de la Revolució Russa?
Els Estats Units sempre han necessitat un enemic natural. Si no el tenen, el creen.
Primer, es va decidir financiar la Revolució russa, per por a que els alemanys s’apoderessin de tot. S’havia de crear un contrapoder enfront Alemanya. I si podia ser, que els comunistes destruïssin els nazis, i que al final s’enduguessin els mèrits els americans. (Com així s’escriu ens els llibres d’Història.)
Després de la prevista victòria contra els nazis, els americans ya havien construït, (cobrant Wall Street), un poderós gegant en el que encarnar tota la maldat del món. D’aquesta manera es justificaria, durant gairebé 50 anys (la Guerra Freda), una INVERSIÓ BRUTAL en armament.
Resulta curiós pensar que tot el que ha passat en els últims 150 anys al món, s’hagi maquinat als despatxos del carrer Wall.

8 comentarios:

Albert dijo...

A veure, no diré que la teva teoria no pugui tenir parts de veracitat, però com a historiador (i en David suposo que estarà d'acord amb mi), se t'escapen alguns detalls de context internacional i d'època. Els EUA de 1917 no eren els de la IIGM. De fet, després de la Gran Guerra es visqué una forta recessió i el creixement del carrer Wall es dóna sobretot durant els 20.
Jo és que les teories conspiratives les llimaria molt, tot és més complex que una peli de James Bond. Tot plegat em recorda massa a Iker Jiménez, el "vendemotos" més eficaç del país i del món...

Anónimo dijo...

JAJAAJA!!!! joder Polo em preocupes!! "la versio oficial es falsa" diu! Aixi m'agrada!! amb dos collons XD

weno penso q ens estas vacilant jeje, ja en seguirem parlant! hastal lunes!!

Anónimo dijo...

Di que si!!! Vos tenés rason!! no hagás caso a esos adoctrinados del pensamiento yankee!

son todos unos SICARIOOOOOOOOOS DEL IMPERIALISMOOOOO YANKEE!!!!!!!!

Anónimo dijo...

Com a persona a la que li queden 3 assignatures per ser historiador, estic d'acord amb en Jarvis. Hi ha alguns punts fluixos. Wall Street podia tenir interesos i va poder forçar a que es apareixessin estats com Polonia o Irlanda però que la URSS es degui als capitalistes americans em sembla agosarat. Es provable que una elit d'intelectuals americans a l'orbita de John Reed donés suport econòmic però no tinc dades.

De totes maneres, jo sempre trobo interessants aquesta mena de teories o la historia ficció. Proposo 2 d'interessants: Els americans coneixien perfectament l'atac a Pearl Harbour i va ser una maniobra per entrar a la guerra. I la més jocosa: Hitler era gayer i sodomitçava a Mussolini, amb gran pena d'aquest que era el simbol de la virilitat llatina.

Anónimo dijo...

No se de quins punts fluixos parleu, jo només exposo FETS:

Despres de la revolució d'Octubre TOTS els bancs van ser nacionalitzats (expropiats) pels boltxevics A EXCEPCIÓ del National City Bank de Petrograd, el banc de Rockefeller a Rússia.

Al 1922 els soviètics funden el seu primer banc internacional. Curiosament en un règim comunista, no era propietat de l'Estat sinó d'un sindicat de banquers privats. El director de la oficina internacional era Max May,vice-presidente de Morgan's Guarantee Trust Company in New York.

Sospitos, no? Bé, acabare de desenvolupar-ho tot en un segon post, espero q llavors s'entengui millor. Ara he de marxar a certa festa d'aniversari.

Anónimo dijo...

És una possibilitat tot això que dius, i mai no sabrem la veritat del tot. Si desapareixen Jules i Jim, potser segrestats per la CIA, sospitarem que enm Jim tenia raó

Anónimo dijo...

Jo no entenc com es pot conjugar que en un país socialista hi hagi un banc privat i una gran industria privada.

La teva teoria em fa mes por que Pascual Maragall en una destileria.

Anónimo dijo...

Ens estas vacilant oi q si? no t'ho creus ni tu tot aixo. Potser si que en determinats moments els hi va anar be l'existencia dels comunistes, pero d'aqui a dir que s'ho han inventat ells...
No pots dir que la unio sovietica es una patraña.

La teva teoria es mes ridicula q un discurs de montilla en catala.