lunes, enero 08, 2007

SÍ, EL COMUNISME ÉS UN INVENT YANKEE


Qui escriu la Història? Ho sabeu, l’escriuen els guanyadors. Però no perquè ens la dictin els guanyadors, o perquè en alguna Universitat del Vallés adoctrinin així, ens ho hem d’empassar per collons. Bé doncs, això són FETS:
FET: Després de la Revolució d’Octubre TOTS els bancs van ser nacionalitzats (expropiats) pels boltxevics A EXCEPCIÓ del National City Bank de Petrograd, el banc de Rockefeller a Rússia.
FET: La indústria pesada russa va ser nacionalitzada EXCEPTE Westinghouse, la planta del tiu akell de Wall Street que va viatjar amb Trotsky a Petrograd.
FET: Al 1922 els soviètics van fundar el seu primer banc internacional. Curiosament en un règim comunista, no era propietat de l’Estat sinó d’un sindicat de banquers privats. El director de la oficina internacional era Max May, vice-president de Morgan's Guarantee Trust Company in New York.
FET: En contrapartida pels "serveis" (no competitius) prestats per la indústria americana i anglesa, $20 Milions (de l’any 1920, no ho oblidem) en llingots d’or van viatjar de Rússia a Anglaterra i EEUU. L’enviament va ser coordinat per Kuhn, Loeb & Co i depositat a Morgan's Guarantee Trust Company in New York.
Wall Street va instigar, finançar i coordinar el cop d’estat boltxevic. A canvi, aquests els van entregar tot l’or que van voler. Yo no vull dir amb tot això que els financers americans van pendre el control de Rússia, ni que van instigar la Guerra Freda, ni que la Unió Soviética sigui una xorrada. Però assenyalo que aquesta èlit financera, almenys en aket primer periòde soviet, va jugar un rol essencial en el dibuix del mapa polític internacional i que, en contrapartida, va obtenir algunes substancioses avantatges.
Tot l’anterior, però en paraules de Lenin: "Sense l’ajuda del capital ens serà impossible retenir el poder en un país increïblement arruinat. És això o res" (Desè congrés del Partit Comunista, 15 de Març de 1921)
Els EEUU van vendre béns i serveis a Rússia a preus per sota dels del mercat. Però és que Rússia tampoc podia fer front a akets pagaments, el país estava en la ruina.
Endevineu d’on van treure els russos els diners?

7 comentarios:

Anónimo dijo...

I WANT YOU...IN PRISON!!!

Anónimo dijo...

Jo el que no entenc és com es pot conjugar que en un país comunista hi hagi un banc privat i alguna gran industria privada. No necessitarien l'equiescencia de tot el lobby politic? Encara que hi hagi 4 dirigents ficats, els demés també se n'enteraríen i em sembla difícil aket tipus de corrupció a nivell de tot l'aparato. No dic que no sigui possible, si no que em costa trobar un mecanisme operatiu per fer-ho possible.

Anónimo dijo...

Hombre Polo!! Un altre cop amb les teves teories conspiratives de yankee-comunistes nazis?????

No sé do'n treus tot aixo, el cas es q sembla coherent i tot XDD

La teva teoria te mes perill q en Maragall en una whiskeria.

Anónimo dijo...

He de fer una correció històrica: el discurs de Lenin en el Xè Congrés el fa per entrar en la NEP, Nova Política Econòmica, etapa caracteritzada per una barreja d'economia de mercat i economia socialista. No és cap secret, després de la guerra civil (1918-1921), el país estava tan fet pols que van haver de prendre mesures dràstiques i acceptar mesures liberals. Fins l'arribada de Stalin al poder, les mesures liberalitzadores es mantingueren. El que fa Lenin en aquest discurs citat és defensar davant els bolxevics la necessitat d'emprendre una reforma eco`nòmica, no aludir secretament als interessos americans...

Anónimo dijo...

@ Ernest,

Tu mateix te n'adones: sota el principi de la doble moral. Novament, hem de pensar des d'una altra dimensió: akets politics ja hi eren ABANS q el Politburó. Akestes avantatges se les van assegurar de manera no parlamentaria, pero van sobreviure a l'existencia d'un parlament. Imagineuvos de kin nivell de poder estem parlant.

@ Jarvis,

D'acord, ho he mirat i tens rao. Et completo la frase: "economia de mercat... INTERNACIONAL" Sense exceptuar cap client, i com ja dic a la ultima frase, NOMES amb els americans van poder comprar, sospitosament, a preus x sota de mercat.

@ Tots,

Evindentment x aki corre gent amb un domini sobre la Historia molt mes gran q el meu. Potser el titol del post es exagerat, pero ya sabeu q m'agrada fer entrades espectaculars.
De fet, el missatge general no son els yankees ni el comunisme, si no q el mon es mou x interessos economics. Intento q tots obrim els ulls i la ment una miketa, i q contemplem totes les possibilitats.

No obstant, em ratifico en tot el q he escrit, i em jugaria tot el q tinc a que es veritat.

David dijo...

Com a membre honorific de l'anomenada secta dels Historiadors Negres, demano al Sr. Polo que deixi d'escriure aquesta mena de comentaris. No només són falsos segons els nostres estudis de historiadors auténtics sino que són desviacionistes, perillosos i subversius.

Si persisteix en la seva actitud, un dia es trovarà fent companyia als peixos del riu Ter amb unes sabates de ciment.

Salutacions cordials

Alexis dijo...

No se molt bé que dir de tot això, ja que surten termes que em fan complicada la comprensió del text.
En tot cas, aprofito per compartir una frase que vaig llegir l'altre dia i em va sembla molt atractiva.
Un grup de la classe de Comunicació Audiovisual estava fent l'exposició de l'estudi que havien fet d'una película que encanta a l'autor d'aquest post, i que jo li tinc cert recèl: FIGHT CLUB.
S'ha parlat molt sobre els missatges simbòlics d'aquesta película. Els meus companys, van considerar que la PREMISA DRAMÀTICA de la película era: "TOCAR FONDO COMO FORMA DE SUPERACIÓN PERSONAL".
No resulta molt esperançador per tots els desgraciats com nosaltres?