miércoles, enero 10, 2007

Arroç al piedmont


300 grams de arroç
8 salsitxes de carn picada
Rovellons (la quantitat varia depenent dels que hagis recullit, n'admet bastants)
all, oli, julivert i sal
caldo de carn (es pot fer con un os de vedella o amb un de pernil)

ELABORACIÓ: Rentar els bolets (amb la menor quantitat d'aigua possible), trossejar-los. Posar-les en una cassola (millor de fang) amb una mica d'oli i l'all picat. Quan l'all prengui el color, afegir les salsitxes tallades en trossets, quan estiguin fregides tirar els rovellons tallats en trossos més o menys iguals. Deixar que es facin durant un ratet (fins que perdin part de l'aigua que deixen anar), a continuació afegir l'arroç, remoure una mica amb la cullera de fusta. Per últim vessar-hi el caldo de carn. Deixem que es faci a foc lent (aproximadament entre 15 i 20 minuts). Si veiem que queda sec i encara no està fet s'afegeix més caldo. Les proporcions de caldo en l'arroç solen ser: per cada taça de arroç, tres de caldo. Rectificar la sal, espolvorejar el julivert picat, i servir.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

M'agrada molt la teva nova linia d'escrits nano. Veig q la visita dels meus homes al teu domicili va fer el seu efecte, i q no tornaras a fotre la napia on no et demanen.

GOD BLESS AMERICA!!!!!!

David dijo...

De totes maneres jo veig k sota l'aparent neutralitat i beneurança d'aquesta recepta de cuina hi ha auténtics manifest de caracter anti-institucional. Clarament es pot veure que els bolets són paraules claus que volen dir bombes i aixi a tots els ingredients seguint un codig ximplet però encantador alhora.

Polo, no jugui més amb nosaltres! Li enviem un grup de negres carregats de crack a casa seva. Li faran tortures medievals.

Cordialment

Anónimo dijo...

Tomamos Grog, q es una mezcla secreta q contiene poco o mas de lo siguiente:

Queroseno
Glicol propílico
Endulzantes artificiales
Ácido sulfúrico
Ron
Acetona
Tinte rojo nº2
Scumm
Grasa para ejes
Ácido para baterías
Pepperoni (opcional)

Alexis dijo...

Claro, es que hay que tener en cuenta que ahora tengo un redactor colaborador (con el que comparto sólo algunas inquietudes culturales) y eso hace que el contenido del blog se vuelva más heterogéneo (que no heterosexual).
Es cierto que es difícil hacer una conexión temática entre especulaciones sobre el comunismo y videos navideños de Britney Spears. No obstante, yo apelo a la POSMODERNIDAD para justificar tal diversidad en las categorías.
http://es.wikipedia.org/wiki/Postmodernidad