miércoles, octubre 18, 2006

Existen otros blogs

No se como poner links en mi blog y pienso que es bueno y enriquecedor compartir cosas escritas con los demás. Así que... si el programa este me deja, añadiré ahora 2 links bien freaks:
Si eres gay, llevas tacones o te gusta Madonna este es tu blog:
greatjarvis.blogspot.com
Si contrariamente, llevas gafas, eres judío, te encantan las superproducciones hollywoodienses y odias el cine europeo este es tu blog:
davidbdn.blogspot.com

(las descripciones de los blogs pretenden ser simpáticas e invitar a la gente a que entre)

8 comentarios:

Jules dijo...

Todo esto está empezando a tener un aire como muy teenager ¿no creeis?

DAVID dijo...

Home, una mica lleig això dels contactes... En el meu cas no cal dur ulleres per entrar-hi, es permet també els que duen lentilles. Tampoc cal ser jueu, només respectar la llei de la Tora...

Medita una mica el k posses al blog tiu k cada cop s'assembla més a allò de "que hablen siempre de mí, aunque sea mal". Em sembla k la provocació per la provocació no te tanta gràcia com tu creus.

JARVIS dijo...

Si, por el contrario, son gays (aunque a veces renieguen de ello), se maravillan fácilmente y se creen rubios, quédense en este blog.

Jules dijo...

A tots us encanta posar etiquetes però no suporteu que us les posin eh?! Cal ser una mica consecuent.

guille dijo...

Vaya, bubblegum, que poca elegancia... Telebasura sin acidez, en la línea de un informativo de Urdaci. Demasiado fácil hasta para ti. Mejor me quedo en Shibuya.

Silvia dijo...

Telebasura sin acidez? Anda que ya no sabes ni lo que dices y te crees que poniendo nombres de la tv ya eres interesante. Creo que todo esto es debido a haber perdido a tu "complemento significativo".

Lluís dijo...

Haya paz hermanos, haya paz...

Weno aunque tampoco empecemos a xuparnos las pollas, todavia. (Mr Lobo dixit)

Bueno, suposo q tothom te els seus traumes, les seves paranoies i les seves neures, (yo el primer), i que amb aixo dels blogs el q feu es crear tot un submon obscur i malaltis, on el vostre ego creix artificialment. En aquest sentit, no crec q ningu de vosaltres 3 pugui presumir de ser mes q els altres.

( Bé, aixo havia de ser un missatge conciliador per zanjar el tema de forma cordial, pero nose si ho he aconseguit xDDD )

Weno en fin eso, q todos amigos no!! :D

DAVID dijo...

Com sempre quan nosaltres anem, en Lluis ja torna. Estic totalment d'acord amb el que ha dit, especialment amb això que s'està creant un submon malaltis i egocentric amb això dels blogs. Comença a ser preocupant.

Això hauria de ser un mitja per explicar coses més o menys interessants. Intentem escriure per nosaltres però també pensant que estaria bé que ho llegis més gent i ara no deu entendre res. Deixant de banda aquests programes meravellosos de sobretaula, crec que a ningú li interessen les pulles que ens estem llençant.

No sé quin és el camí que hauriem de seguir però estar clar que l'hem perdut...